De kookstudio bevindt zich midden in onze biologische tuin. De producten uit deze tuin vormen de basis bij het koken van de aller lekkerste gerechten, door u gemaakt onder professionele begeleiding. En (wanneer het weer het toelaat) wordt de tafel natuurlijk gedekt ín de tuin.

Agenda

Deze agenda wordt steeds aangevuld met nieuwe activiteiten of arrangementen.

Agenda 2017

In deze agenda vindt u activiteiten speciaal voor individuele inschrijvingen. Bij 12 aanmeldingen gaat de activiteit door. Voor groepen kan uiteraard op maat en tijd afgestemd worden. Kijk voor ideeën bij ons complete aanbod van activiteiten of, voor een compleet dagje uit, bij arrangement ideeën.

Arrangement Lekker Landschap | Wild

Zaterdag 18 november 2017

U maakt samen met een gids een prachtige wandeling met als thema wild. Daarna gaat u zelf aan de slag in een workshop koken met wild.
Tijd: 13.30-20.00 uur
Prijs: € 54,95 p.p.
(incl. 4-gangen diner)
nog 2 plaatsen vrij
Meld u hier aan voor de workshop Lekker Landschap | Wild.

CURSUS | Heggen vlechten

Zondag 26 november 2017

Na een korte introductie over de geschiedenis en het waarom en hoe van het heggenvlechten gaat u aan de slag. De deelnemers hebben aan het eind van de dag alle aspecten van het vlechten geoefend. De cursus is zowel voor beginners als gevorderden. Voor heggenvlechtersgereedschap wordt gezorgd, neem zelf werkhandschoenen mee.
Tijd: 9.00-15.30 uur
Prijs: € 49,50 p.p.
(incl. professionele instructeur en ontvangst met wat lekkers en een lunch in de gelagkamer, daarnaast steun je het onderhoud van deze ecologisch zeer bijzondere landschappelijke beplanting voor vogels, insecten en reptielen)
Deze cursus wordt verzorgd door Heg & Landschap
nog 14 plaatsen vrij
Meld u hier aan voor de cursus heggen vlechten 

Kerst kookworkshop

Zaterdag 9 december 2017

Deze workshop is de perfecte voorbereiding voor uw kerstdagen. Tijdens de workshop worden 2 soorten kerstmenu ́s speciaal met weinig koolhydraten bereidt en natuurlijk gaat u daarna ook sfeervol dineren.
Tijd: 15.00-19.00 uur
Prijs: € €45,-  p.p.
(incl. professionele begeleiding van twee diëtistes, een 3-gangen diner en een boekje met  recepten plus  andere heerlijke (kerst)ideeën!)
Deze workshop wordt gegeven door de dietistenpraktijken SanVie en Foodsie
nog 10 plaatsen vrij
Meld u hier aan voor de Kerst kookworkshop

#bodemschatten | Scrooge diner

Zondag 17 december 2017

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe versie bodemschatten-aanschuifdiner, de juiste informatie hierover komt binnenkort op deze pagina, het is in ieder geval buiten, met vuurpotten, barbecues enzovoorts ..….

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwste activiteiten en/of arrangementen volg ons dan op Facebook of Twitter of meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.