De kookstudio bevindt zich midden in onze biologische tuin. De producten uit deze tuin vormen de basis bij het koken van de aller lekkerste gerechten, door u gemaakt onder professionele begeleiding. En (wanneer het weer het toelaat) wordt de tafel natuurlijk gedekt ín de tuin.

Agenda

Deze agenda wordt steeds aangevuld met nieuwe activiteiten, leuke cursussen of arrangementen.

Agenda  2018

In deze agenda vindt u activiteiten speciaal voor individuele inschrijvingen. Bij 12 aanmeldingen gaat de activiteit door. Voor groepen kan uiteraard op maat en tijd afgestemd worden. Kijk voor ideeën bij ons complete aanbod van activiteiten of, voor een compleet dagje uit, bij arrangement ideeën.
Winkel banner website_Facebook (5)

Polderkol advies

Vrijdag 12 oktober 2018

Ben jij je bewust wat kruiden, in combinatie met voeding en leefwijze, kunnen betekenen voor je gezondheid? En wil jij sterk de winter in? Marlies Engels, het gezicht achter de producten van Polderkol, komt deze dag alles vertellen over haar bedrijf, haar producten en hun toepassingen.
Tijd: 14.00- 15.00u
Prijs: gratis (inclusief lekkere kruidenthee)
Aanmelden is niet nodig, mag wel

Rondleiding op Sprankenhof

Vrijdag 19 oktober 2018

Maak kennis met het verhaal achter Sprankenhof en sluit deze vrijdagmiddag-rondleiding gezellig af met een kopje soep.
Tijd: 15.00u- 16.30u
Prijs: gratis (inclusief uit-de-tuin soepje)
Aanmelden is niet nodig, mag wel

CURSUS | Heggen vlechten

zaterdag 3 november 2018

Na een korte introductie over de geschiedenis en het waarom en hoe van het heggenvlechten gaat u aan de slag. De deelnemers hebben aan het eind van de dag alle aspecten van het vlechten geoefend. De cursus is zowel voor beginners als gevorderden. Voor heggenvlechtersgereedschap wordt gezorgd, neem zelf werkhandschoenen mee.
Tijd: 9.30-16.00 uur
Prijs: € (nog niet bepaald, volgt zo spoedig mogelijk) p.p.
(incl. professionele instructeur en ontvangst met wat lekkers en een lunch in de gelagkamer, daarnaast steun je het onderhoud van deze ecologisch zeer bijzondere landschappelijke beplanting voor vogels, insecten en reptielen)
Deze cursus wordt verzorgd door Heg & Landschap
Meld hier alvast uw interesse.

Arrangement Lekker Landschap | Wild

Zaterdag 24 november 2018

U maakt samen met een gids een prachtige wandeling met als thema wild. Daarna gaat u zelf aan de slag in een workshop koken met wild.
Tijd: 13.30-20.00 uur
Prijs: € 54,95 p.p.
(incl.4-gangen diner)
Meld je hier aan voor het arrangement Lekker Landschap | Wild

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwste activiteiten en/of arrangementen volg ons dan op Facebook of Twitter of meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

En u mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie.
Klik hier voor onze contactgegevens >