Boshoeve Sprankenhof

Contact

Adresgegevens Sprankenhof

Schoorstraat 26a
5071 RA Udenhout
t: (013) 511 64 94
m: (06) 12 15 54 42 (Josèt)
m: (06) 57 32 97 61 (Mark)
Tilburg | Noord-Brabant | Nederland
www.sprankenhof.com
info@sprankenhof.com
www.twitter.com/sprankenhof
www.facebook.com/sprankenhof

Openingstijden

Tuin en winkel

Op maandag en dinsdag zijn tuin en winkel áltijd gesloten.

Op hemelvaartsdag (30 mei 2019 gesloten)

Wanneer zijn we open?
In ieder geval op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00u en zaterdag van 11.00 tot 14.00u.
En, let op! alleen ín het oogstseizoen*: Woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00u
* het oogstseizoen is elk jaar afhankelijk van het weerbeeld en wat de tuin (al of nog) te bieden heeft. In 2019 gaan we vanaf 2 juni over op de seizoen- openingstijden.

Kookstudio
Activiteiten in de kookstudio zijn het hele jaar, elke dag mogelijk, op afspraak.

Prijzen

Wij vragen geen entree, de prijs die u betaald is het product dat u plukt. Wij vinden het natuurlijk wel fijn dat u, wanneer u gebruik maakt van onze faciliteiten, ook werkelijk wat plukt 🙂 De prijzen zijn dagprijzen en schommelen mee met de markt, de (kilo, en soms per stuk-) prijzen zijn te vinden in de winkel op het bord.

Bereikbaarheid

Navigatie: vul in Schoorstraat 24, Udenhout, en volg vanaf daar de recreatieve bruine bewegwijzering.
Parkeren gratis

Toegankelijkheid

Iedereen mag er zijn. De tuin (grotendeels kort gemaaid gras), kookstudio, gelagkamer, tuinkamer en winkel zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Er is een parkeerplaats aanwezig. Een invalidenwagen en auto’s met mensen die zeer slecht ter been zijn, hebben toestemming om door de poort tot aan de winkel te rijden. Aanwezig zijn verder: een invalidentoilet. , een oplaadplaats voor elektrische fietsen en scootmobiles, een aankleedkussen voor de kleintjes, Wifi en een pinautomaat.

Honden zijn welkom, máár, anders dan hulphond, ze mogen niet in de pluktuin (alles is eetbaar, ook uit de randen worden kruiden geoogst). Er zijn speciale wachtpaaltjes op de rand van pluktuin/parkeerplaats. Huisdieren zijn op het terras wel toegestaan, mits aangelijnd en onder toezicht. Binnen zijn huisdieren, anders dan hulphond, alleen toegestaan in een (zelf meegebrachte) bench.

Neem voor specifieke vragen contact met ons op via e-mail of bel (013) 511 6494

Folders

Download een van onze folders door op de verschillende afbeeldingen te klikken.

Voorkant folder brochure 2015 informatieboekje Sprankenhof  Voorkant folder 2016 biologische tuin Sprankenhof     Voorkant folder 2016 biologische keuken Sprankenhof     Voorkant folder 2016 biologische producten Sprankenhof

Certificaten

Eu logo

Nieuws

Nieuwsbrief
Voor actuele informatie wordt zo nu en dan aan belangstellenden een nieuwsbrief verstuurd.

Sprankenhof in het nieuws
Lees hier publicaties in dagbladen, tijdschriften en TV.

Omgeving

Boshoeve Sprankenhof ligt in de provincie Noord-Brabant, tussen de steden Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch. Sprankenhof staat te midden van een prachtige omgeving aan de rand van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

Dit is een ruim 3.500 hectare groot gebied en wordt ook wel de Brabantse sahara genoemd. U vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. U kunt er heerlijk struinen door het stuifzand, een fietstocht maken door uitgestrekte bossen of paardrijden of mtb’en over zandheuvels. In combinatie perfect voor een compleet dagje uit. Wij kunnen u als gastheer van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen alles vertellen over het gebied.