Boshoeve Sprankenhof

Contact

Adresgegevens Sprankenhof

Schoorstraat 26a
5071 RA Udenhout
t: (013) 511 64 94
m: (06) 12 15 54 42 (Josèt)
m: (06) 57 32 97 61 (Mark)
Tilburg | Noord-Brabant | Nederland
www.sprankenhof.com
sprankenhof@planet.nl
www.twitter.com/sprankenhof
www.facebook.com/sprankenhof

Openingstijden

Tuin en winkel
Buiten het oogstseizoen zijn we open op vrijdag van 11.00 tot 17.00u. Het oogstseizoen start rond half juni en eindigt ergens in oktober (afhankelijk van het weer en wat de tuin te bieden heeft).
Tijdens het oogstseizoen zijn winkel, pluktuin en terras open van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 18.00 uur (maandag en dinsdag is de winkel altijd gesloten).

Kookstudio
Activiteiten in de kookstudio zijn het hele jaar, elke dag mogelijk, op afspraak.

Bereikbaarheid

Navigatie: vul in Schoorstraat 24, Udenhout, en volg vanaf daar de recreatieve bruine bewegwijzering.
Parkeren gratis

Toegankelijkheid

Iedereen mag er zijn. De tuin (grotendeels kort gemaaid gras), kookstudio, gelagkamer, tuinkamer en winkel zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Hulphonden en huisdieren zijn buiten toegestaan, mits aangelijnd en onder toezicht! Binnen zijn huisdieren, anders dan hulphond, alleen toegestaan in een (zelf meegebrachte) bench. Aanwezig zijn verder ook: een invalidentoilet en een invalidenparkeerplaats, een oplaadplaats voor elektrische fietsen en scootmobiles, een aankleedkussen voor de kleintjes, Wifi en een pinautomaat. Neem voor specifieke vragen contact met ons op via e-mail of bel (013) 511 6494

Folders

Download een van onze folders door op de verschillende afbeeldingen te klikken.

Voorkant folder brochure 2015 informatieboekje Sprankenhof  Voorkant folder 2016 biologische tuin Sprankenhof     Voorkant folder 2016 biologische keuken Sprankenhof     Voorkant folder 2016 biologische producten Sprankenhof

Nieuws

Nieuwsbrief
Voor actuele informatie wordt zo nu en dan aan belangstellenden een nieuwsbrief verstuurd. Klik hier wanneer u zicht wilt aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Sprankenhof in het nieuws
Lees hier publicaties in dagbladen, tijdschriften en TV.

Omgeving

Boshoeve Sprankenhof ligt in de provincie Noord-Brabant, tussen de steden Tilburg, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch. Sprankenhof staat te midden van een prachtige omgeving aan de rand van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

Dit is een ruim 3.500 hectare groot gebied en wordt ook wel de Brabantse sahara genoemd. U vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. U kunt er heerlijk struinen door het stuifzand, een fietstocht maken door uitgestrekte bossen of paardrijden of mtb’en over zandheuvels. In combinatie perfect voor een compleet dagje uit. Wij kunnen u als gastheer van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen alles vertellen over het gebied.