winkel

Winkel

De winkel wordt verplaatst naar de overkant van het erf, op 1 juni gaat de deur van deze nieuwe winkel officieel open. U vindt er producten van Sprankenhof en een groot assortiment biologische producten gerelateerd aan onze boshoeve. De openingstijden van onze winkel vindt u op onze contactpagina. Onze eigen producten zijn ook te koop bij andere verkooppunten in de regio.

Verse producten uit de tuin

Tijdens openingstijden van de winkel (zie contactpagina) kunt u ook zelf fruit plukken, groente oogsten en eitjes rapen. Alle producten uit het tuin dragen het biologisch keurmerk.

Sprankenhof producten

Alle producten van Sprankenhof zijn in eigen verwerkingsruimte gemaakt en zonder toevoeging van chemische geur,- kleur,- of smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen. Veel producten van Sprankenhof zijn biologisch gecertificeerd en dragen het label Brabants streekproduct van de duinboeren. Bij de productie helpen mensen met een verstandelijke beperking mee. Zij doorlopen via een leer-werktraject een opleiding en stage en kunnen hiermee later verder participeren binnen de arbeidsmarkt. Vindt hier meer informatie over begeleid meewerken .

 

Een winkel vol kadootjes

Alle producten uit de winkel van Sprankenhof zijn leuk als los kadootje, of samen, als kado pakketje. Er zijn ook kadobonnen voor de pluktuin verkrijgbaar.

Fruitijsjes

De handgemaakte fruitijsjes die bij Sprankenhof gemaakt worden, zijn een product van de IJscobeer. Deze fruitijsjes zijn zonder gluten, lactose, kleurstoffen en E-nummers en vol biologisch fruit veelal uit onze eigen tuin. In de winkel maar ook op bestelling verkrijgbaar.

Thee van biologische kruiden

De kruidenthee die bij Sprankenhof verkocht wordt, wordt gemaakt door Marlies Engels. Haar melanges zitten vol biologische kruiden. Deze verschillende soorten thee worden ook op ons terras geserveerd. Er zijn ook diverse zalven en oliën van het biologische kruidenbedrijf van Marlies, waar zij kruiden teelt, verzamelt en verwerkt tot producten die de gezondheid bevorderen.

Taart en koekjes met biologische ingrediënten

Tijdens het oogstseizoen worden bij Sprankenhof dagelijks verse taart en koekjes gebakken. Al het lekkers is aangepast aan het seizoen. U vindt er ook vaak specialiteiten zonder gluten, lactose en/of suiker. Veel uit het assortiment is ook op bestelling te verkrijgen.

Inmaak spullen

Het vers geplukte fruit uit onze tuin zo opsnoepen is natuurlijk het aller lekkerste maar mocht u het fruit, of de groente, gaan verwerken tot bijvoorbeeld een heerlijke jam, chutney of piccalilly. Wij verkopen in onze winkel ook glazen potten, dekseltjes en onze eigen biologische geleisuiker voor inmaken en wecken. Zo kunt u thuis meteen aan de slag om uw oogst te verwerken.