winkel

Winkel

Naast biologische groente en fruit hebben we ook biologische kaas, zuivel en vlees en ook biologische kruidenierswaren, RAW-food, gluten,- en suikervrije producten. Klanten met specifieke vragen zijn altijd welkom, we spelen graag in op uw wensen rondom bijvoorbeeld uw allergie en /of dieeet.

De openingstijden van onze winkel vindt u op onze contactpagina. Onze eigen producten zijn ook te koop bij andere verkooppunten in de regio.

Verse producten uit de tuin

Tijdens openingstijden van de winkel (zie contactpagina) kunt u ook zelf fruit plukken, groente oogsten en eitjes rapen. Alle producten uit het tuin dragen het biologisch keurmerk.

Sprankenhof producten

Alle producten van Sprankenhof zijn in eigen verwerkingsruimte gemaakt en zonder toevoeging van chemische geur,- kleur,- of smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen. Veel producten van Sprankenhof zijn biologisch gecertificeerd en dragen het label Brabants streekproduct van de duinboeren. Bij de productie helpen mensen met een verstandelijke beperking mee. Zij doorlopen via een leer-werktraject een opleiding en stage en kunnen hiermee later verder participeren binnen de arbeidsmarkt. Vindt hier meer informatie over begeleid meewerken .

Kaas

We hebben een uitgebreid assortiment biologische kaas. Meer dan 20 soorten harde en zachte koekaas, meer dan 10 soorten harde en zachte geitenkaas, schapenkaas, kruidenkaas, boerenkaas en kaas met vegetarisch stremsel. We hebben ook regelmatig wisselende speciale kaas. Komt u ook gerust langs om Brabants Blauwe en Fenegriek te proeven!

Vlees

Wij verkopen biologische vlees van de Regte Heijden (Regtstreeks vlees, runds) en Kemperkip (Landhoen).

Brood

Het biologisch afbak brood van Carl Siegert verkopen wij uit de vriezer óf (op bestelling) vers afgebakken. Binnenkort is ook biologisch brood van van Beek verkrijgbaar. En heeft u interesse in glutenvrij biologisch brood, laat het ons weten.

Een winkel vol kadootjes

Alle producten uit de winkel van Sprankenhof zijn leuk als los kadootje, of samen, als kado pakketje. Er zijn ook kadobonnen voor de pluktuin verkrijgbaar.

Fruitijsjes

De handgemaakte fruitijsjes die bij Sprankenhof gemaakt worden, waren ooit product van de IJscobeer. Deze fruitijsjes zijn zonder gluten, lactose, kleurstoffen en E-nummers en vol biologisch fruit veelal uit onze eigen tuin. Op het terras, maar ook (op bestelling) in grotere hoeveelheden verkrijgbaar.

Thee van biologische kruiden

De kruidenthee die bij Sprankenhof verkocht wordt, wordt gemaakt door Marlies Engels. Haar melanges zitten vol biologische kruiden. Deze verschillende soorten thee worden ook op ons terras geserveerd. Er zijn ook diverse zalven en oliën van het biologische kruidenbedrijf van Marlies, waar zij kruiden teelt, verzamelt en verwerkt tot producten die de gezondheid bevorderen. Daarnaast verkopen wij tegenwoordig ook kruiden, thee en zalven van het Kruidenrijk

Taart en koekjes met biologische ingrediënten

Tijdens het oogstseizoen worden bij Sprankenhof dagelijks verse taart en koekjes gebakken. Al het lekkers is aangepast aan het seizoen. U vindt er ook vaak specialiteiten zonder gluten, lactose en/of suiker. Veel uit het assortiment is ook op bestelling te verkrijgen.

Inmaak spullen

Het vers geplukte fruit uit onze tuin zo opsnoepen is natuurlijk het aller lekkerste maar mocht u het fruit, of de groente, gaan verwerken tot bijvoorbeeld een heerlijke jam, chutney of piccalilly. Wij verkopen in onze winkel ook glazen potten, dekseltjes en onze eigen biologische geleisuiker voor inmaken en wecken. Zo kunt u thuis meteen aan de slag om uw oogst te verwerken.