De kookstudio bevindt zich midden in onze biologische tuin. De producten uit deze tuin vormen de basis bij het koken van de aller lekkerste gerechten, door u gemaakt onder professionele begeleiding. En (wanneer het weer het toelaat) wordt de tafel natuurlijk gedekt ín de tuin.

Agenda

Deze agenda wordt steeds aangevuld met nieuwe activiteiten, leuke cursussen of arrangementen.

Agenda  2020

In deze agenda vindt u activiteiten en cursussen speciaal voor individuele inschrijvingen. Bij 8 aanmeldingen gaat de activiteit meestal door. Voor groepen kan uiteraard op maat en tijd afgestemd worden. Kijk voor ideeën bij ons complete aanbod van activiteiten of, voor een compleet dagje uit, bij arrangement ideeën.

Masterclass | Wecken

zaterdag 1 februari 2020

Een techniek die vele generaties gebruikten om producten uit hun beste seizoen te verwerken tot heerlijke delicatessen. Een chef weck-expert vertelt u alles over het oogsten en verwerken van producten tot de aller mooiste  en lekkerste conserven. Veel uitleg zodat je het komend jaar meteen zelf aan de slag kunt en uiteraard ook meteen een beetje doe-het-zelf.
Duur: ca. 2,5 uur.
Tijd: 13.30-16.00 uur
Prijs: € 31,40 p.p.
(incl.welkomstdrankje, klein proeverijtje en twee gevulde weckpotjes plus recepten)
Helaas aanmelden is niet meer mogelijk

Romantisch diner voor twee

vrijdag 14 februari 2020

Een romantische wandeling waarbij je alles leert over de liefde tussen dieren in de natuur en hun romantische plekjes. Daarna natuurlijk een heerlijk romantisch diner voor twee.
Tijd: 16.00u- 20.00u
Prijs:€ 70,00 p stelletje
(incl. gids en een 3-gangen diner)
Interesse? Meld je hier aan voor deze wandeling met diner

Arrangement Lekker Landschap | Wild

Zaterdag 22 februari 2020

U maakt samen met een gids een prachtige wandeling met als thema wild. Daarna gaat u zelf aan de slag in een workshop koken met wild.
Tijd: 13.30-20.00 uur
Prijs: € 54,95 p.p.
(incl.4-gangen diner)
Meld u hier aan voor het arrangement Lekker Landschap | Wild.

Opendag

Zondag 19 en 20 september 2020

Een gezellige dagje uit op onze boshoeve. De landelijke rust van Sprankenhof wordt op deze dag alleen verstoort door gezellige drukte in de tuin en aangeschoven gasten op het terras. U kunt een kijkje nemen in de zelf-pluk-tuin, vol met vers-van-het-land biologisch fruit en groente. Rondsnuffelen in onze gezellige winkel en ook de keuken van binnen bekijken. Er zijn rondleidingen en er is veel speelplezier voor de kinderen.
Tijd: 11.00 tot 17.00u
Prijs: toegang gratis

Activiteiten van vorig jaar waren onder andere:

  • Een eigen pannekoekje aankleden
  • Proeverij en voorlichting over duurzaamheid
  • Bloemen maken van schapenwol
  • Kaarsen rollen
  • Bloemenzaadbommetjes maken
  • Rondleidingen
  • Kaartenstandje met mandala’s kleurplaten

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwste activiteiten en/of arrangementen volg ons dan op Facebook of Twitter of meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

En u mag ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie.
Klik hier voor onze contactgegevens >